Zoznamenie v Tatrach


S priateľom sme sa zoznámili na jednom výlete s kamarátmi v Tatrách (ja mám 35 rokov a on 40), sme spolu cca 4 mesiace. Všetko bolo krásne, ale v poslednom čase sa to začalo kaziť. Postupne sa stávali situácie, ktoré vo mne zanechali otázniky. Napríklad pridal si na FB moju veľmi dobrú kamarátku bez toho, aby ju poznal, keď som sa ho na to spýtala, tak vraj bol unavený a asi na „pridanie“ klikol omylom. Klamal mi, o jeho veku – áno je to prkotina, ale jeho pravý vek mi povedal až asi po 3 mesiacoch vzťahu (kedy som potrebovala zadať do formulára jeho dátum narodenia a to sme medzitým ešte slávili jeho narodeniny), vraj sa bál a nevedel ako mi to má povedať, ale vo mne nabehla okamžite červená kontrolka – keď mi klame v tejto maličkosti, tak ako mu môžem veriť v iných veciach.

s

Prišiel aj s myšlienkou, že by sme spoločne mali dieťa (nie raz na túto tému narazil sám od seba). Čo mi prišlo pekné, kord keď sme obaja bezdetní. Po nejakej dobe, keď toto opakoval, ako by to bolo pekné, som sa ho spýtala z praktického hľadiska, ako to chce urobiť a on odvetil, že takéto veci sa riešia „až keď vzniknú.“ Ja nie som typ, ktorý by toto riešil za pochodu, a tak som sa ho pýtala, ako by sme to urobili v praxi (on má domček a ja byt na hypotéku). Chcela som počuť jeho názor na vec. Prišla som aj s tým, že by sa môj byt mohol prenajímať a mohli by sme byť pri ňom.

s

Avšak, že ten nájom asi nepokryje celú čiastku hypo a na po mi povedal, že mi rozhodne hypotéku platiť nebude. Čo ma zarazilo druhýkrát, keď s niekým niečo takéto plánujete, tak by som čakala inú odpoveď. Respektíve to vidím tak, že keď je žena na materskej, tak je to prevažne na chlapovi na nejaké obdobie, aby ťahal domácnosť a výdavky. Áno, žena sa môže po určitej dobe vrátiť do práce – ale na toto má názor, že predsa by mala byť s dieťaťom, čo najdlhšie doma, čomu som otvorená (on má pomerne dobrú prácu), ale po jeho komentáre som mu zase oponovala.

You may also like...