Dovolenka s deťmi


 

Keď hľadáme dovolenku, pozeráme sa po viacerých aspektoch. V prípade výberu dovolenky je veľmi dôležitá lokalita, kam ideme. Nie je pláž ako pláž a takisto nie je more ako more. Väčšinou preferujeme kamienkové pláže, ktoré sú typické najmä pre Taliansko, Turecko či exotiku. V prípade, že chcete pieskovú pláž v Chorvátsku, ide o výnimočné lokality. Chorvátsko sú typické kamienkovými plážami s pozvoľným vstupom do mora. Aj keď piesková pláž vyzerá esteticky veľmi dobre, piesok sa pri sedení na zemi dostane všade.

 

dovolenka s deťmi

 

Takisto je piesková pláž veľmi neobľúbená aj z hľadiska horúceho piesku, po ktorom sa cez deň nedá chodiť naboso. Komfort pri ležaní a estetika sú však oveľa lepšie ako v prípade kamienkovej pláže. Veľmi dôležitým parametrom je takisto ubytovanie. Najmä v prípade Turecka či Egypta si dávajte pozor na menej ako 5 hviezdičkové ubytovania. V prípade týchto lokalít si vyberajte rozhodne 5 hviezdičkový hotel. Pre Egypt a Turecko je to taký štandard. V prípade výberu lacného trojhviezdičkového hotela môžete očakávať zanedbané a špinavé prostredie. Veľmi obľúbeným lákadlom pre rodiny s deťmi je destinácia Cyprus. Cyprus ponúka skvele vyžitie ako pre dospelých, tak aj pre deti. Mnoho hotelových komplexov ponúka svoje služby s atrakciami vrátane celých akvaparkov.

 

dovolenka s deťmi

 

Takisto sú v obľube animačné programy, ktoré vaše deti zamestnajú aj na niekoľko hodín. Ak idete na dovolenku s deťmi nenechajte si ujsť ani Chorvátsko. Chorvátsko ponúka nádherné more a príjemnú dovolenkovú atmosféru, ktorú máme na skok. Najmä blízky ostrov krk je obľúbeným dovolenkovým prostredím pre mnoho Slovákov. Cesta z Bratislavy trvá v priemere 5 hodín a výhodou je možnosť cestovania autom. Dovolenky či už s malinkými deťmi, alebo väčšími tínedžermi sa nikdy nebojte. Budete mať spomienky, na ktoré budete spomínať celý život.

You may also like...